Brun papkasse fra RE-ZIP i en mørkebrun stofpose

Cirkulær RE-ZIP emballage

FairLiving tænker cirkulært. Det gælder også, når det kommer til emballagen. Derfor sender vi alle vores produkter i RE-ZIP emballage.

RE-ZIP er et cirkulært alternativ til engangsemballage. Emballagen smides ikke i skraldespanden efter brug, men bruges igen og igen. Det er dig, der gør RE-ZIP bedre end engangsemballage. Først når du returnerer RE-ZIP emballagen, kan vi genbruge den, og det er netop dét, der gør hele forskellen.

Vi er glade for, at vores kunder tager et aktivt valg imod engangsemballage. Derfor belønner vi alle, der afleverer RE-ZIP efter brug med en værdikode på 100 kr. Værdikoden gælder én gang og ved et minimumskøb af 500 kr. Det gør vi som en tak, fordi du tager et cirkulært valg.

Sådan returnerer du RE-ZIP

Når du har modtaget din ordre, folder du RE-ZIP emballagen sammen og overstreger stregkoden på den gamle fragtlabel. Derefter afleverer du emballagen på følgende måde:

 • Værdikoden

  Din værdikode giver 100 kr. rabat på dit næste køb ved et minimumskøb af 500 kr. hos FairLiving.dk. Værdikoden gælder én gang.

 • Download RE-ZIP app

  Du kan downloade RE-ZIP appen her:
  iPhone
  Android

Fire brune papkasser stablet på hinanden. Teksten er: "RE-ZIP", "Return", "Reuse" og "Reduce"

RE-ZIP og miljøet

Når vi vælger at genbruge, sparer vi på nogle af jordens begrænsede ressourcer, fordi der ikke produceres nye emballager til hver eneste forsendelse. Genbrug af emballagerne har et markant lavere miljømæssigt aftryk end både genanvendelse og nyproduktion.

Når emballage genbruges:

 • Bruges færre ressourcer som træ og vand
 • Spares op til 80% CO2e.
 • Mindskes de CO2-udledninger, der er forbundet med affaldshåndtering.

Hvis du vil vide mere om besparelserne, kan du læse RE-ZIPs LCA-beregninger her.

RE-Zip's loop