Vores ansvarlighed

Vi kan være ansvarlige på mange forskellige måder. I forhold til vores miljømæssige ansvarlighed sørger vi for, at vores produkter før, under og efter deres levetid harmonerer med det naturlige: lige fra miljø, til klima, til dyrevelfærd. Derfor har vi fokus på produkter, der er bionedbrydelige, 100% genanvendelige, uden skadelige kemikalier, veganske, organiske og økologiske.

Men ansvarlighed handler ikke kun om produktets miljøpåvirkning – det handler bestemt også om den sociale ansvarlighed. Vi forpligter os derfor til, at menneskene bag produkterne er behandlet på respektfuld vis – og det gælder igennem hele processen fra råmateriale til færdigt produkt. FairLiving sætter en høj, men fair, standard for den sociale ansvarlighed omkring vores produkter.

Det er vores valg, fordi vi tror på, at det er det rigtige valg.

Vores valg. Dit valg. Fælles ansvarlighed.

Certificeringer

Hos FairLiving tænker vi cirkularitet og bæredygtighed med ind i processen, når vi udvælger produkter. Derfor har alle vores produkter anerkendte certificeringer, så du kan føle dig tryg, når du handler ved os. Du kan læse mere om vores certificeringer her.

Læs mere

Produktion

Vi tror på, at ansvarlig produktion kan hjælpe med at passe på vores planet og sikre gode forhold for menneskene på den. Hos FairLiving er det derfor vigtigt at tage ansvar for vores handlinger og minimere vores negative påvirkning på miljøet og samfundet. Du kan læse mere om ansvarlig produktion hos FairLiving her.

Læs mere

Materialer

Materialer og kvalitet går hånd i hånd. Gode og sunde materialer skaber en god forudsætning for holdbare og smukke produkter. Derfor er størstedelen af FairLivings produkter produceret i 100% økologisk GOTS-certificeret bomuld. Få en større indsigt i produkterne og materialerne her.

Læs mere

Cirkulær Emballage

Hos FairLiving tænker vi cirkulært. Det gælder også, når det kommer til emballagen – derfor sender vi alle vores produkter i RE-ZIP emballage. Det cirkulære alternativ til engangsemballage skal nemlig ikke smides i skraldespanden efter brug, men kan bruges igen og igen.

Læs mere

Ansvarligt.
Økologisk.
Cirkulært.