Ansvarlige materialer

FairLiving stræber efter at forene ansvarlige materialer med kvalitet og komfort. Derfor forhandler vi udelukkende cirkulære tekstiler og produkter til hjemmet. Det vil sige, at størstedelen af vores produkter er genanvendelige, bionedbrydelige og udført i gode materialer. Vi har fokus på bæredygtighed. Vi har fokus på økologi. Det betyder ikke, at vi går på kompromis med produkternes materialer- eller kvalitet. Komfort er vigtig, det samme er ansvarlighed. Kvalitet er vigtigt, det samme er bæredygtighed. Det hele skal gå op i en større enhed. Det gør vores produkter, lige fra vores økologiske sengetøj til håndklæder, badekåber og bademåtter.

Alle vores produkter er produceret af økologisk bomuld. Det betyder, at bomulden er dyrket uden brug af kemiske sprøjtemidler, kunstgødning eller andre skadelige stoffer. I forhold til konventionelt bomuld, så er økologisk bomuld mere skånsomt for miljøet. Det forurener nemlig ikke luften, vandet eller jorden med skadelige stoffer. Konventionelt bomuld kræver større brug af kunstgødning og sprøjtemidler, hvilket økologisk bomuld ikke gør.

Økologisk sengetøj

FairLivings sengetøj er produceret i materialet økologisk bomuldspercale. Percale er en traditionel tæt vævning, hvilket gør sengetøjet ekstra absorberende og hurtigttørrende. Derfor vil du opleve, at vores percale sengetøj sørger for et tørt sovemiljø året rundt. Hvis du er på udkig efter sengetøj med en smule grovere tekstur, så er percale-materialet ideelt for dig. Sengetøjet har nemlig et lækkert let, udvasket look, men samtidig vil du mærke en særlig blød fornemmelse, når du smutter under dynen. Så er du på udkig efter sengetøj, der er beregnet til hele året, så er materialet percale et godt bud.

Du kan se vores lækre sengetøj her.

Beige sengetøj, hvor du kan se teksturen.

Økologiske håndklæder frotté 500g/m2.  

Alle FairLivings håndklæder er produceret i GOTS-certificeret økologisk bomuldsfrotté, hvilket gør dem ekstra absorberende og behagelige. Samtidig bærer de Cradle to Cradle Certified® Gold-certificeringen. Dette garanterer, at hvert element, fra bomuldsfibre til farvepigmenterne, er 100% biologisk nedbrydeligt og kan vende tilbage til naturen uden at efterlade nogen form for affald. Frotté er en form for vævning, som skabes ved dobbeltvævning, og som sørger for, at tekstilerne er særligt absorberende og samtidig behagelige. Håndklæderne indeholder ikke nogen form for skadelige kemikalier, hvilket gør vores håndklæder ekstra hudvenlige.

Gå på opdagelse i vores mange farver og størrelser af vores økologiske håndklæder her.

Grå håndklæder, hvor du kan se teksturen.

Økologiske håndklæder snoet frotté 550g/m2.

Frotté er et alsidigt materiale med varierende egenskaber, der spænder fra blødt og luftigt til mere fast og robust at røre ved. Hvis du leder efter holdbare frottéhåndklæder, har vi det perfekte valg til dig og dit badeværelse. Vores snoede frotté er specielt fremstillet ved at sno garnet lidt hårdere under bearbejdningen. Dette resulterer i en stærkere tråd, der samtidig har en høj sugeevne.

Også her er det værd at bemærke, at alt vores frotté er fremstillet af økologisk bomuld, der er GOTS-certificeret. Samtidig bærer de også det ansvarlige Cradle to Cradle Certified® Gold-certifikat. Dette betyder, at alle materialer, fra det økologiske bomuldsstof til sytråden, vævningen og produktetiketten til farvepigmenterne, er 100 % biologisk nedbrydelige og kan vende tilbage til det biologiske kredsløb uden at efterlade nogen rester.

Se udvalget af farver og størrelser på vores økologiske håndklæder i snoet frotté her.

Hvide håndklæder, hvor du kan se teksturen.

Økologisk badekåbe

FairLivings lette vaffelpique badekåbe er fremstillet af GOTS-certificeret økologisk bomuld og er den perfekte ledsager til din næste badeferie eller morgenrutinen. Vaffelpique er et elegant, blødt stof, der er udformet med det, som kaldes vaffelstruktur. Denne stofkonstruktion medvirker til, at badekåberne er særligt absorberende samtidig med, at de er superåndbare og fugtregulerende. Når du svøber dig ind i FairLivings økologiske badekåber, vil du opleve masser af komfort. Er du på udkig efter en badekåbe i holdbart, absorberende og behageligt materiale, er vores vaffelpique badekåbe et fantastisk valg.

Find din nye, bløde badekåbe her.

Hvid badekåbe, hvor du kan se teksturen.

Økologisk Frottébademåtte

FairLivings bademåtter er produceret af GOTS-certificeret økologisk frottébomuld (1000 g/m2) og bærer alle Cradle to Cradle Certified® Gold-certificeringen. Det bløde materiale gør, at bademåtterne er utrolig lækre at stå på. Samtidig sørger vævningsmetoden, frotté, at bademåtten er særligt absorberende, når du træder ud af badet. Vores bademåtter spænder bredt på farvepaletten, så du kan skabe lige det visuelle udtryk på badeværelset, som du ønsker.

Gå på opdagelse i vores store farveudvalg på vores skønne bademåtter her.

Hvid bademåtte i frotté, hvor du kan se teksturen.

Økologisk Soft bademåtte

FairLivings soft bademåtte er produceret af GOTS-certificeret økologisk bomuld og er Cradle to Cradle Certified® Gold Certified. Med det særlige fluffy-materiale får du følelsen af, at denne bademåtte er ekstra blød. Du vil samtidig opleve, at bademåtten er hurtigt absorberende, så du skal ikke bekymre dig om et vådt badeværelsesgulv. Er du til det mere fluffy-look, som krydrer badeværelset med lidt ekstra hygge, så er FairLivings Soft bademåtte det rigtige valg for dig.

Find din yndlingsfarve og størrelse på vores bløde bademåtte her.

Grå, fluffy bademåtte, hvor du kan se teksturen.
ANSVARLIGT.
ØKOLOGISK.
CIRKULÆRT.