Overskuelig tabel der viser, hvilke certificeringer, der er på specifikke af FairLivings produkter. "Cradle to Cradle" er på håndklæder, sengetøj og bademåtter. "GOTS" er på håndklæder, sengetøj, badekåber og bademåtter. "V-label" er på håndklæder, sengetøj og bademåtter. "FairWear" er på håndklæder, sengetøj, badekåber og bademåtter.Overskuelig tabel der viser, hvilke certificeringer, der er på specifikke af FairLivings produkter. "Cradle to Cradle" er på håndklæder, sengetøj og bademåtter. "GOTS" er på håndklæder, sengetøj, badekåber og bademåtter. "V-label" er på håndklæder, sengetøj og bademåtter. "FairWear" er på håndklæder, sengetøj, badekåber og bademåtter.

FairLivings certificeringer

Vores certificeringer er din tryghed.

Når vi udvælger produkter, tænker vi cirkularitet og bæredygtighed med ind i processen. Derfor har alle vores produkter anerkendte certificeringer, så du kan føle dig tryg ved at vælge vores produkter. Certificeringerne er nemlig din sikkerhed for, at der bag produkterne er taget ansvarlige materiale- og produktionsvalg.

Her på siden kan du danne dig et overblik over, hvilke certificeringer vi har og hvad de enkelte certificeringer indebærer.

Certificeringen Cradle to Cradles logo i original grøn-blå version. Rangeringen er "Gold". 1000x500 pixels.Certificeringen Cradle to Cradles logo i original grøn-blå version. Rangeringen er "Gold". 1000x1000 pixels.

Cradle to Cradle

Cradle to Cradle-certificeringen er en global standard for produkter, der efterlader positive fodaftryk i kraft af deres cirkulære natur og sociale ansvarlighed.

Certificeringen stiller ikke bare høje krav til arbejdernes vilkår under produktionen, men kræver også, at produktet ved endt levetid enten kan nedbrydes biologisk i naturen uden at efterlade skadelige affaldsstoffer, eller rent teknisk kan skilles ad og genanvendes til fulde i nye produkter.

Affald er ikke lig med spild, men starten på en ny cyklus – dét er den cirkulære tankegang.

Læs mere
Certificeringen GOTS' logo i original grøn-hvid version. 1000x500 pixelsCertificeringen GOTS' logo i original grøn-hvid version. 1000x1000 pixels

GOTS

GOTS (The Global Organic Textile Standard) er en verdensførende certificering, der bekræfter tekstilers økologiske ophav samt den sociale ansvarlighed i fremstillings- og forsendelsesprocessen.

Certificeringen sikrer, at tekstilet er udgjort af økologiske fibre, såsom den økologiske bomuld, der er anvendt i alle vores produkter – navnligt håndklæder, sengetøj, badekåber og bademåtter.

Desuden sikrer det, at forsyningskæden er etisk korrekt skruet sammen - fra start til slut: menneskene bag er behandlet på ordentlig vis.

Læs mere
Certificeringen V-labels logo i original grøn-gul version. 1000x500 pixelsCertificeringen V-labels logo i original grøn-gul version. 1000x1000 pixels

V-Label

V-label er en internationalt anerkendt og verdensomspændende miljømærkning, der bruges som bevis på, at produkter er af vegansk og vegetarisk oprindelse.

I forhold til vores varer, så betyder det blandt andet, at der ikke er testet på dyr eller brugt animalske produkter af nogen art i forbindelse med tekstilets produktion.

Læs mere
Certificeringen FairWears logo i original rød-hvid version. 1000x500 pixelsCertificeringen FairWears logo i original rød-hvid version. 1000x1000 pixels

Fair Wear

Fair Wear er en uafhængig non-profit-organisation, der arbejder for forbedrede arbejdsvilkår i tekstilindustrien. Det kommer blandt andet til udtryk ved, at de stiller krav til gode lønvilkår, mindre diskrimination, sikre arbejdsforhold og eliminering af børne- og tvangsarbejde.

Konkret skal arbejde i forbindelse med produktionen af tekstiler altså være sikkert, værdigt og med fornuftig aflønning. Der udføres løbende kontrol med produktionsstederne for at sikre, at kravene overholdes til punkt og prikke.

Læs mere
Ansvarligt.
Økologisk.
Cirkulært.