Brunt bomuldshåndklæde ligger på træbænk med nissehue og grankogle ovenpåJulebillede af brunt bomuldshåndklæde på træbænk med nissehue og grankogle ovenpå

Den perfekte julegave til hende (eller ham)  

Er du løbet tør for julegaveidéer? Og står du og mangler inspiration til, hvad du skal give din mor, hustru, kæreste, søster eller veninde i år? Så frygt ej, vi har samlet de bedste julegaveidéer til hende, som naturligvis også kan bruges som julegave til ham. Og hvis det kniber med at finde ønsker til dig selv, kan du selvfølgelig også bruge vores gaveidéer som inspiration til dine egne ønsker.  

Så skynd dig at gå på opdagelse i vores magiske gaveunivers, hvor unikke, ansvarlige gaveidéer er lagt på hylden af FairLiving, så I kan nyde julen i rolige, økologiske omgivelser.

Gaveidéer til under 300 kr.

Årets julegavebudget er måske ikke det største med de seneste års stigende priser. Men bare rolig, det handler ikke om prisen på julegaven - det er tanken, der tæller. Derfor har vi samlet vores bedste bud til en julegave under 300kr, så du kan forkæle dine nærmeste med økologiske hjemmetekstiler til en overkommelig pris.

Forestil dig, at du laver en gaveæske eller gavekurv med en økologisk badehandske og vaskeklud, som er skånsom både for hud og miljø. Du kan også købe vores økologiske, Cradle to Cradle- certificeret håndklæder i størrelsen 30x50 cm. og 50x100 cm til en pris på henholdsvis 59 kr. og 129 kr. Du kan såmænd købe to håndklæder til en samlet pris på under 300 kr.

Gaveidéer til under 500 kr.

Melder budgettet, at du har lidt flere penge til rådighed? Så har vi samlet nogle fantastiske hjemmetekstiler, der kan være med til at pifte ethvert badeværelse op for under 500 kr. Har du set vores bløde,kvadratiske bademåtte i 60x60cm Den er designet i et særligt fluffy-materiale, som giver den varmeste fornemmelse, når du træder ud på badeværelset en kold vintermorgen. Bademåtten fås i 15 forskellige farver og kan købes for 349 kr. Du har også mulighed for at opgradere størrelsen, men det betyder også, at prisen bliver en smule højere end de 500 kr.

Leder du efter en større bademåtte, så kan du også købe vores økologiske frotté bademåtte i 60x100 til en overkommelig pris på 399 kr. Er du på udkig efter nogle store håndklæder? FairLivings økologiske badehåndklæde måler 70x140 cm og kan købes for 249 kr. Det vil altså sige, du kan købe to håndklæder til under 500 kr. Det er da skønt, ikke? Badehåndklæderne kommer i 16 forskellige farver. Vil du forkæle de skønne kvinder i dit liv med lidt ekstra velvære? Så er vores ekstra store strandhåndklæde, som måler ikke mindre end 80x180 cm., den ultimative komfort til en, der fortjener lidt ekstra forkælelse i hverdagen. Vores strandhåndklæde passer, som navnet også antyder, perfekt til strandturen, hvor du har rig mulighed for at undgå sand på kroppen efter en tur i vandet. Du kan købe FairLivings største håndklæde til 449 kr.

Gaveidéer til selvforkælelse  

Find gaver, der dyrker de små øjeblikke i hverdagen med selvforkælelse. Med vores smukke vaffelvævet badekåbe er du sikret gode økologiske materialer, der omfavner huden roligt og skånsomt. FairLivings badekåber kan købes i fire forskellige farver. Der er altså mulighed for at finde lige præcis den farve, der passer til dine kære. Er du på udkig efter de mere skandinaviske badekåber, så er farven hvid og grå et meget godt bud. Og hvis du er til de lidt mere vågede farver, så er grøn eller blå det helt rette valg. FairLivings badekåber kan du købe for 649 kr. og kommer i fire forskellige størrelser.

Skal selvforkælelsen trækkes ind i soveværelset, så kan du udforske vores fine sortiment af sengetøj. FairLivings sengetøj emmer af ro og hvile, og vil helt sikkert være med til at åbne døren for søvnige, afslappende øjeblikke, hvor selvforkælelse møder nye højder. Prisen på vores sengetøj starter fra 649 kr. En gave, der indeholder FairLivings økologiske sengetøj og badekåbe vil garantere, at dine nærmeste kan tilføre en ekstra dosis velvære i dagligdagen. Eller måske trænger du selv til en ekstra strejf af selvforkælelse?

Billede af knagerække i træ med et hvidt og Bordeaux farvede håndklæde.

Julegaver, adventsgaver og værtsgaver

Julen er gavernes tid. Så gør din jagt på julegaver, værtsgaver og adventsgaver lidt mere overskuelig med vores lille inspiration. Forkæl en du holder af med hjemmetekstiler, der kombinerer æstetik og ansvarlige valg.  

Forestil dig, at du laver en gaveæske eller gavekurv med en økologisk badehandske og vaskeklud.

For at fuldende gavesættet kan du vedlægge små gæstehåndklæder i den perfekte størrelse, 30x50 cm. Hvis du vil sørge for, at dine nærmeste har alt, hvad de behøver, kan du også tilføje praktiske håndklæder i 50x100 cm.  

Vær med til at gøre denne julesæson endnu mere meningsfuld med gaver, der varmer hjerter og samtidig har fokus på at give grønne krammere til vores planet. 

Lækre økologiske tekstiler i 100% bomuld

Her er lidt for enhver smag. Det er oftest vores eget lille interne motto. Vi har nemlig økologiske hjemmetekstiler i de rolige, jordnære farver, som udtrykker et mere nordisk hjem. Og samtidig har vi tekstiler, der spænder bredt over hele farvepaletten lige fra grøn og gul til blå og rød. Men én ting, de alle har til fælles, er, at de er produceret i 100% økologisk bomuld. Du har altså rig mulighed for at sætte lige det præg på badeværelse eller soveværelset, som du eller fruen ønsker sig.

Vi håber, du har fået lidt julegave-inspiration, så gaveræset ikke tager overhånd og du kan få det overstået i en fart. Der er nemlig intet bedre end en hyggelig, rolig jul.